Brad Wardell's site for talking about the customization of Windows.
Published on November 20, 2017 By Frogboy In Forum Issues

I have requested the new changes you now see on the site that make the forums cleaner visually.

The next step is to have a lot more data presented when you mouse over an item.

I know some people won't like the changes, but as someone who lives on these forums, I really need the site to be cleaner and quicker to navigate through.

 


Comments (Page 3)
on Nov 27, 2017

BlackSmokeDMax

I'm definitely confused now. Seems like the 'no icon at all' threads consist of both threads I have read with no new posts and posts I have never read at all.

That seems to be what I'm seeing also.  I know for a fact that I had read at least one of the threads that has no new posts and has no icon at all.

Also, the "Subscriptions" button now returns "Egads - the gremlins in the server have stolen the page you were looking for", and one of the threads in the GC3 forums that I started last week does not show from the "My Posts" button, or has been deleted with no notice to me.

on Dec 07, 2017

Liking the changes implemented today.  Getting there.

Now that the cosmetics are coming together, time for direct image upload.  

on Dec 07, 2017

BlackSmokeDMax


Quoting Frogboy,






Quoting BlackSmokeDMax,



This is how I think it is working:

No marks at all: Have never made a post in that thread. No tracking of whether or not there are new posts.

Empty box: Have made a post in that thread, no current new posts.

Box with comment bubble: Have made a post in that thread, there are new posts.

 

So it would seem you have to make a post in the thread to watch it for new postings now. Guess that is one downside as compared to the old system. the old system tracked whether you have read it or not, no matter if you have posted or not.



You should be able to tell if you're read it.  There will be a blank icon if you're read it but not responded.



 

I'm definitely confused now. Seems like the 'no icon at all' threads consist of both threads I have read with no new posts and posts I have never read at all.

 

edit: I take that back. Decided to try a different website. Seems to be working correctly (i.e. shows the 'empty box' icon for both types) when I am using the GC3 site, but not with the elementalgame.com site.

 

With the new changes this morning everything seems to be functioning correctly at the elementalgame.com site now as well.

 

Love the new graphics and the hover information!

on Dec 07, 2017

In the forums account options there are two options that may be useful to many of you:

  • Advanced Mode, allows to see more details in the post lists.  Brings back the Last Poster information and Views count.
  • Auto subscribe to new posts and replies you create - unchecks the subscription options by default when replying or creating new posts.  And I just fixed a bug relating to this where the Email option was still check if you has this option disabled.

Forum Options

on Dec 07, 2017


In the forums account options there are two options that may be useful to many of you:

 

    • Advanced Mode, allows to see more details in the post lists.  Brings back the Last Poster information and Views count.

 

    • Auto subscribe to new posts and replies you create - unchecks the subscription options by default when replying or creating new posts.  And I just fixed a bug relating to this where the Email option was still check if you has this option disabled.

 

 

Reduced 87%
Forum Options
Original 800 x 335


   Thank you!!!  

on Dec 07, 2017


In the forums account options there are two options that may be useful to many of you:

 

    • Advanced Mode, allows to see more details in the post lists.  Brings back the Last Poster information and Views count.

 

    • Auto subscribe to new posts and replies you create - unchecks the subscription options by default when replying or creating new posts.  And I just fixed a bug relating to this where the Email option was still check if you has this option disabled.

 


Forum Options

 

Autosubscribe option setting seems to work while using the galciv3 site, but not the elemental games site. While using the elemental game site it *always* fills in the boxes, no matter if the setting is checked or not. I did go into options and set them while at each site separately.

on Dec 08, 2017

BlackSmokeDMax

Autosubscribe option setting seems to work while using the galciv3 site, but not the elemental games site. While using the elemental game site it *always* fills in the boxes, no matter if the setting is checked or not. I did go into options and set them while at each site separately.

Good catch, this was due to a caching issue between the sites. 

I've made an update so when you change the properties the data gets refreshed on all the forum sites.

on Dec 08, 2017

 Thanks, much needed to help the website get a fresh coat of paint and looking dated.

Meta
Views
» 7354
Comments
» 38
Category
Sponsored Links