Brad Wardell's site for talking about the customization of Windows.
Published on November 29, 2016 By Frogboy In Stardockians

Greetings!

This Fall Stardock began a major overhaul across the board of its community infrastructure.

The first update was of our WinCustomize.com customization site (www.wincustomize.com) to greatly speed it up.

The next update was to speed up our forums across all the Stardock community sites.

This past week, we launched the third major update: Forum community awards.  You will notice on people's posts that there are various little dots and awards by their names.  We will be adding more as time goes on.

Here's where you come in:

  1. What other awards do you want to see? (mouse over them to see what they are, the tooltip is a bit slow right now, fixing now)
  2. What other features would you like to see on the forums that would make you inclined to use our forums more?

We are gradually going around and promoting users so that they get more pips. It'll take a few months for that to get completed. 


Comments (Page 2)
on Dec 02, 2016

I have now used the forums almost daily for a year. This is a running feedback post. I will collect my suggestions here.

Questions:

  • Where did the unearned badge list go? They used to be visible when I clicked on the badge ellipses...
  • What determines rank?

Bugs:

  • Make stickied posts properly gain bold titles when they receive new unread posts and unbold titles when posts are read.
  • Make new top-level post titles unbolded if the message is viewed. As of now, they only unbold if someone posts to them.
  • Sometimes, new replies are made (and the username of the poster appears) but the reply is not visible in the post for a few minutes. 

Feedback:

  • Add a preview button. Sure, this editor is a WYSIWYG editor, sort of, but quotes don't appear correctly.
  • Retain forum settings (in cookies?) such as when the pinned post section is collapsed.
  • Allow posts to be merged.
  • Allow non forums.stardock.net subforums (such as the hidden Star Control founders forum) to be visible via forums.stardock.net in order to override the custom GUI on those forums.
  • Add negative karma.
  • Allow images to be resized without math by locking vertical and horizontal ratios. Nobody is ever going to post a picture here and reduce the image width by 50% without reducing the height by 50% as well.
on Dec 03, 2016

Of course I'm far too advanced a mind t-ooooh what's that green one? I gotta have it!

Ps. If given a choice I'd prefer to display my founders' badges rather than the others. At least that's something I'm personally more proud of (which is the point of badges, right?),

on Dec 11, 2016

Just a bug that has been happening since the update.

Nearly every time you load a post, after its loaded the contents of the whole page seems to flash/unload for a split second. After which is shows everything correctly.. Its hard to explain so if you cant see it on your end i can record what it looks like when loading. Also im using firefox if that helps

on Dec 11, 2016

Heavenfall

Ps. If given a choice I'd prefer to display my founders' badges rather than the others. At least that's something I'm personally more proud of (which is the point of badges, right?),

Good point. You guys with Founders Badges need an award that recognizes that.

As it is now, you have to go to the members profile page to see them. They need to be visible from the Forums IMHO.

on Dec 11, 2016

I have almost the same situation as 00zim00. When I come on to the main forum page, it loads normally. About the time it takes to scroll to the bottom of the page for the new posts, the page refreshes sending me back to the top of the page. When I leave the site and come back a little time later, it doesn't do it. When I leave for several hours, it does it again. It did this before the changes. Right after the changes were made it was normal. Now for about the last week it's been doing it again. This is with both Firefox & Chrome on Windows 10. I haven't tried with Edge yet. 

on Jan 17, 2017

Im not sure if its because they just deleted post or if its another issue. But I have a notification for a post on this thread that wont go away. And the post itself wont show.

  • Says 'heyeyehe123 posted 3 hours ago", i also got an email notification for it.
  • There is no post
  • On heyeyehe123 it says he has posted 0 Posts.
  • It forum post in subscriptions is staying highlighted with a (1) notification.
  • Edit: After i posted this the notification went away, im assuming this i because me being the last post overwrote the notification setting/counter.

hope that helps!

on Jan 17, 2017

It was a spammer that posted and was removed from the site.

on Jan 17, 2017

Most of the time no-one notices the spammers....coming or going.

We're pretty adept at catching them...

on Jan 17, 2017

Island Dog

It was a spammer that posted and was removed from the site.


Most of the time no-one notices the spammers....coming or going.

We're pretty adept at catching them...

 

Well that explains it , dam spammers!

on Jan 17, 2017


Most of the time no-one notices the spammers....coming or going.

We're pretty adept at catching them...

 

Our heroes!  

on Jan 17, 2017


Most of the time no-one notices the spammers....coming or going.

We're pretty adept at catching them...
I'll say....!

 

Meta
Views
» 31760
Comments
» 26
Category
Sponsored Links